maanantai 16. helmikuuta 2015

Tennisvalmentaja TU-38 Olavi Lehto pohdiskeluja ja ihmetteluitä virtuaalitodellisuuden ohittamisesta edullisempana ja nopeampana tapana hoitaa asiat ilman ajantappoja seuratyössä

Tennisvalmentaja TU-38 Olavi Lehto pohdiskeluja ja ihmetteluitä virtuaalitodellisuuden ohittamisesta edullisempana ja nopeampana tapana hoitaa asiat ilman ajantappoja seuratyössä

Asiat asioina. Tunnustetaan faktat: Yhdistysten turhat palaverit syövät aikaa ja rahaa, sekä hermoja, kun itsestäänselviä asioita pitää jankata, kun ovat hoidettavissa netin kautta siinä kuin sähkölaskun maksu.

Kummastelublogi pilkunnussinnasta: Miksi seuratyössä haaskataan aikaa jonninjoutaviin ns. palavereihin, kun asiat ovat hoidettavissa ryhmäkokouksin esim gmailin kautta? 

Kenen etua ajetaan puhtailla ajantapoilla kokoontumalla turhiin istuntoihin, kun asiat voidaan vahvistaa sähköpostilla vähäpätöisistä isoihinkin projekteihin. 

Kun kysyt ja esität selkeät faktat sähköpostilla niin ne ohitetaan ja pitäisi vain ns. tavata turhuuden alttareilla. Missä vaarana liian usein, että aikaa käytetään huonon ilmaisukyvyn ja kuuntelemattomuuden tiliin sellaiseen mikä on hoidettavissa yhdellä sähköpostilla.

Tämä ns. tsaarin aikaan kuuluva muinaisperinne yhdistysten ns. kokoontumisista on pirulle pikkusormen antamista. Kylämummutkin hoitavat pensasaitansa leikkaustilauksetkin sähköpostilla, ei muutaman euron asiasta ja itsestäänselvistä asioista tarvitse kahvipannun ääressä tavata ja höpistä joutavia. 

Kaupunkialueilla monta vaaraa parkkisakkoansoista alkaen.

Seuratyössä kaikkein huvittavinta on että erilainen mokutus on nostettu entisaikain jumalanpalvelusvelvoitteiden sijaan pyhitykseksi. Rahaa ei tipu joillei huudeta taikasanoja "maahanmuutto on rikkaus", "islam on rauhanuskonto", "seura tarvitsee maahanmuuttajia" etc. Kaikkien tietäessä, ettei mokutus- ja islam-asioilla ole mitään todellisuuspohjaa, muuta kuin yhteisistä verovaroista päättävien mätäaivojen huuhaaehdollistuksien "kyllä"-käskyn saamiseksi omaan tarpeeseen. Jollet ko huuhaahan haaskaa aikaa ja mokutususkonnon liturgiasanontoja niin huomaat olevasi "rasisti, fasisti" etc.

Huvittavimmillaan tämä näkyi kun kommaritahoinen ministeri päätti kulttuurimäärärahoista ja persut jäivät liki ilman muille myönnettyjä määrärahoja. Oikaisun ja uudelleenkäsittelyn jälkeen ilmeisesti sitä rahaa tuli.

Samoin vuodesta toiseen rahaa virtaa erilaisiin mokutusprojekteihin missä valtion virkamies opastaa erilaisia mokuttajatahoja hakemaan rahaa erilaisiin maahanmuuttoa suosiviin projekteihin, rahat käytetään erilaisiin pirskeisiin ja jopa kuula-aseprojekteihin kuten Turun seudun somalien facebookryhmien kuvista näkyy.

Samaan aikaan oletetaan että vapaaehtoistöin annetaan ilmaiseksi tennistunteja unohtaen että liikkumiset liikuntapaikoille maksaa aikaa rahaa ja jopa parkkimaksuja esim Kaupin alue, Ratina, Pirkkahalli etc, sekä kenttämaksuihin.

Mutta kun näettä lasten käsissä monen sadan kännykät ja uudella autolla tullaan urheilupaikalle, niin on oletettavaa että myös ohjaaja ja valmentaja saa oikeutetusti korvauksen ajankäytöstään nuortenne hyväksi, muunakin kuin kahvikupposen hinnalla.

Ei voitane odottaa laatua ja osaamista jos ei "työ tekijäänsä kiitä" kunnon korvauksena. Vitutus on yleensä normaalitöissäkin se mikä siitä tulee jos ei saa hommastaan selkeää korvausta.

Nyt tuntuu että seuroihin on pesiytynyt porukkaa päättäville paikoille, jotka kilvan pyrkivät tuotteistamaan näennäispalveluita kusettamalla "edullista urheilua", "edullista tennistä", tarkoittaen että mistä saadaan hyväuskoisia hölmöjä antamaan aikaansa, ilman vapaiden markkinoiden korvaustasoa. 

Jopa kunnalliset kotiavustaja Tampereen kaupungilla saavat minimikorvauksen saapuessaan tekemään hommiaan + siirtymäkorvauksen.

Joten on aika tervejärkiseen toimintaan turhien kahvipullien natustelujen sijaan?

Tuossa kesäkautta koskeva tiedotteeni
http://tu38tennis.blogspot.com - Ei tuota varten tarvita aikaa haaskata, kun todetaan faktat.
Tenniskurssitiedustelut, tennisvalmennuskysymykset ja tennishaasteet sähköisesti 

e-mail: tennisvalmentaja@gmail.com

Olavi Lehto Tampere

http://tenniksen-alkeiskurssi.blogspot.com

Kesätennistä edullisimmillaan lapsille toukokesäkuulla ulkokentillä. Ota yhteyttä, nähdään tenniskentillä. Varaa tasaraha kutakin tenniskurssia koskien. Paras motivaatio on että hommat hoituvat, eikä tarvitse pankkitilien tietoja tarkistella.

-------------------------------------

http://tennisvalmentaja-tu-38.blogspot.fi/

-------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti